Ko smo:

stolicefotelje.rs je onlajn prodavnica stolica i nameštaja bazirana u Novom Sadu. Bavimo se prvenstveno prodajom stolica i fotelja svih vrsta i namena, a uz to nudimo i ostale kancelarijske i sobne elemente nameštaja i rasvete.

Ideja prodavnice:

Ideja iza naše prodavnice je da se ponudi veoma kvalitetan i širok izbor nameštaja za sedenje, po povoljnim cenama, uz detaljne opise proizvoda, funkcionalan sistem za navigaciju i pretragu i što lakši proces za kupca prilikom poručivanja. Smatramo da je jedini pravi pokazatelj uspeha zadovoljna mušterija koja kupovinu završi sa proizvodom koji što je moguće više zadovoljava sve potrebe kupca i uklapa se u planirani budžet.

Kao tim sastavljen od ljudi među kojima ima i onih sa preko 25 godina iskustva u proizvodnji i prodaji kancelarijskih stolica, fotelja i nameštaja, smatramo da smo u mogućnosti da kupcima ponudimo vrhunsku, neopterećujuću platformu za sigurnu kupovinu u koju mogu da imaju poverenja prilikom opremanja bilo kog prostora odgovarajućim nameštajem za sedenje.

Kupovina:

Podaci koje nam klijenti prilažu pri kupovini ostaju potpuno zaštićeni od mogućih zloupotreba, o čemu možete opširnije pročitati na našoj strani sa pravnim napomenama.

Do sada smo već imali mnoštvo zadovoljnih klijenata prilikom kupovine putem našeg sajta, što je trend koji planiramo da nastavimo i u budućnosti.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na 063/600-430

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja