Načini plaćanja

Fizička lica

Porudžbine se plaćaju uplatom na račun prema predračunu koji se dobije na platformi ili koje kupci po zahtevu dobiju putem mejla, bilo da isporuku obavlja kurirska služba ili da isporuku vrše naši montažeri. Takođe je moguće gotovinsko plaćanje za proizvode koji se preuzimaju direktno u našem magacinu ili u izložbenom salonu (ukoliko je u pitanju roba sa lagera).

Pravna lica

Pravna lica porudžbine mogu da plaćaju putem direktne uplate na račun prema podacima koje dobijaju u predračunu po poručivanju. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Načini isporuke

Isporuka robe na teritorijama Novog Sada i Beograda

Za sve porudžbine na užim teritorijama Novog Sada i Beograda vršimo isporuku po unificiranoj tarifi kada se isporuka obavlja našim prevozom. U suprotnom se isporuka naplaćuje prema cenovniku kurirske službe.

Takođe, moguće je direktno preuzimanje robe bez troškova isporuke u našim salonima u Petrovaradinu (Preradovićeva 32) i Beogradu (Vojvode Stepe 116, I sprat).

Isporuka na teritoriji Srbije

Isporuka robe na teritoriji Srbije realizuje se preko kurirske službe ili našim prevozom, prema dogovoru sa kupcima. Kupci takođe mogu da dogovore preuzimanje kupljene robe u našim izložbenim salonima u Novom Sadu ili Beogradu.

Svi naručeni artikli za koje se vrši isporuka isporučuju se direktno u prostor naručioca usluge prema dogovoru ili onome što je navedeno u porudžbenici.
U zavisnosti od raspoložive količine određenog proizvoda i mogućnosti njegovog nabavljanja ili izrade, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 15 radnih dana (za određene uvozne proizvode čekanja mogu biti i do 90 dana ukoliko ih nema na lageru, o čemu kupci budu obavešteni po poručivanju).
Isporuke robe se ne vrše nedeljom, dok se isporuke našim prevozom ne vrše ni subotom, osim ako nije unapred drugačije dogovoreno sa kupcem.
Kupac je dužan da prilikom isporuke a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda proizvod i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio kako bi se reklamacija mogla smatrati važećom.

Ograničenja isporuke robe

Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije bez KiM. Isporuka na adrese van teritorije Srbije nije moguća.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja