Načini plaćanja

Fizička lica

Fizička lica porudžbine mogu da plaćaju pouzećem. Porudžbine pouzećem plaćaju se gotovinski prilikom isporuke, bilo da isporuku obavlja kurirska služba ili da isporuku vrše naši montažeri. Takođe je moguće gotovinsko plaćanje za proizvode koji se preuzimaju direktno u našem magacinu ili u izložbenom salonu.

Pravna lica

Pravna lica porudžbine mogu da plaćaju putem direktne uplate na račun prema podacima koje dobijaju u predračunu po poručivanju. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Načini isporuke

Isporuka robe na teritorijama Novog Sada i Beograda

Za sve porudžbine na užoj teritoriji Novog sada, vršimo besplatnu isporuku za porudžbine minimalne vrednosti od 5000 rsd.

Isporuka za užu teritoriju Beograda za sve porudžbine vrednosti od preko 25000 RSD je besplatna, osim ako to drugačije nije navedeno (npr. kod kancelarijskog nameštaja ili u slučaju isporuka robe velikih gabarita).

Isporuka na teritoriji Srbije

Isporuka robe na teritoriji Srbije realizuje se preko kurirske službe ili našim prevozom, prema dogovoru sa kupcima. Kupci takođe mogu da dogovore preuzimanje kupljene robe u našim izložbenim salonima u Novom Sadu ili Beogradu.

Svi naručeni artikli za koje se vrši isporuka isporučuju se direktno u prostor naručioca usluge prema dogovoru ili onome što je navedeno u porudžbenici.
U zavisnosti od raspoložive količine određenog proizvoda i mogućnosti njegovog nabavljanja ili izrade, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 10 radnih dana.
Isporuke robe se ne vrše nedeljom, dok se isporuke našim prevozom ne vrše ni subotom.
Kupac je dužan da prilikom isporuke a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda proizvod i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio kako bi se reklamacija mogla smatrati važećom.

Ograničenja isporuke robe

Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije bez KiM. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja