Акција!

Radna stolica Mirra

113.760 RSD

  • naslon urađen od specijalnog polimera
  • podesivi rukonasloni
  • potpun ergonomski dizajn
  • sedište i naslon prilagodivi korisniku
  • plastična baza – ekološki dizajn
  • 97% reciklabilni materijali
  • Izbor boje sedišta, naslona i baze – na upit

NAPOMENA Herman Miller modeli se ne isporučuju kurirskim službama, moguće je samo preuzimanje u salonu ili isporuka našim prevozom.

Дозвољено наручивање и када се чека испорука

Опис

Herman Miller stolica Mirra 2 stvorena je od strane Berlinske dizajnerske firme Studio 7.5. Osmišljena je kao naslednik i evolutivni korak unapred u odnosu na prethodnu verziju Mirra stolice.
Mirra 2 stolica elegantno je dizajnirana i okrenuta fleksibilnosti i radnicima koji su često u pokretu. Leptir potpora za leđa u kombinaciji mreže i polimerne rešetke čini da se stolica brzo prilagođava korisnicima. Konstrukcija stolice se pasivno prilagođava korisniku, čime je utrošak materijala mnogo manji bez gubitka na udobnosti.
Akcenat kod Herman Miller stolica je uvek i na ekološkom aspektu, pa je i Mirra 2 stolica izrađena od 70% recikliranog materijala. Pošto je 5 kila lakša od svog prethodnika, 25% je umanjen utrošak energije za njenu ponovnu reciklažu.

Dodatne informacije

Тежина 24,5 кг
Димензије 54 × 56 × 96-108 цм
Baza

PVC baza

Materijal tapacirunga

Premium štof, Mreža

Mehanizmi

Multiblock tilt

Ostale pogodnosti

Ergonomski oblik sedišta i naslona, Udobni poliuretanski rukonasloni, Naslon u mreži, Lumbalna potpora, Sedište podesivo po dubini

Točkići

Gumeni točkići, PVC točkići

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

5 godina na mehanizme, 2 godine na materijal sedišta i naslona

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja