Акција!

Radna stolica Sayl

63.936 RSD

  • naslon urađen od specijalna silikonska mreža
  • podesivi rukonasloni
  • potpun ergonomski dizajn
  • plastična baza – ekološki dizajn
  • 97% reciklabilni materijali
  • nosivost 150 kg

NAPOMENA Herman Miller modeli se ne isporučuju kurirskim službama, moguće je samo preuzimanje u salonu ili isporuka našim prevozom.

Дозвољено наручивање и када се чека испорука

Опис

Herman Miller Sayl stolica je proizvod ideje o radnoj stolici pristupačne cene. Ona nudi sve što obično krasi Herman Miller proizvode – lepota dizajna, vrhunska ergonomija, elegantna inženjerska rešenja i briga o okolini.

Iv Behar, dizajner Sayl stolice, inspirisan Golden Gejt mostom u svom rodnom gradu San Francisku, ubacio je naslon bez čvrstog rama sačinjen od elastomerske mreže slične suspenzionim sajlama mosta.

Upotrebom ovakvog dizajna, dobijena Sayl stolica je vrlo lagane konstrukcije i pored velike čvrstine. Ostavljena je velika sloboda pokreta za korisnike. Mala količina materijala označava i mali utrošak energije prilikom njene proizvodnje i pristupačniju cenu.

Dodatne informacije

Тежина 24,5 кг
Димензије 46 × 48 × 86-94 цм
Baza

Metalna baza, PVC baza

Materijal tapacirunga

Premium štof, Eko-koža, Mesh

Mehanizmi

Multiblock tilt

Ostale pogodnosti

Ergonomski oblik sedišta i naslona, Udobni poliuretanski rukonasloni, Naslon u mreži, Lumbalna potpora, Sedište podesivo po dubini

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

5 godina na mehanizme, 2 godine na materijal sedišta i naslona

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja