Акција!

Radna stolica Embody

197.856 RSD

  • sedište i naslon tapacirani u štofu
  • podesivi rukonasloni
  • potpun ergonomski dizajn
  • sedište i naslon prilagodivi korisniku
  • crna osnova i baza / bela osnova sa metalnom bazom
  • ekološki dizajn
  • 100% reciklabilni materijali

 

NAPOMENA – Herman Miller modeli se ne isporučuju kurirskim službama, moguće je samo preuzimanje u salonu ili isporuka našim prevozom.

Опис

Radna stolica Herman Miller Embody nastavak je dugogodišnjeg rada Bila Štumfa, čoveka koji je za Herman Miller dizajnirao stolice Aeron, Equa i Ergon. Embody je fotelja osmišljena tako da ne samo umanjuje posledice dugotrajnog sedenja, već i da terapeutski utiče na zdravlje korisnika.
Ova premium fotelja poseduje naslon za leđa konstrukcije slične strukturi kičme. Prirodno se prilagođava svim pokretima korisnika bez dodatnih podešavanja, nevezano za njegovu konstituciju. Naslon je urađen tako da bude uzan i da dozvoljava maksimalnu provetrenost i slobodu rukama. Stolica ima i sistem za redistribuciju težine, tako da nijedan deo tela ne trpi prevelik pritisak, što pozitivno utiče na krvotok i rad srca.
Fabrika u kojoj se Embody proizvodi mesečno napravi samo 35 kg otpada, koji pritom nije štetan. Embody se pravi od 44% recikliranih materijala i ne koristi se PVC. Na kraju svog životnog veka 95% stolice se može ponovo reciklirati.

Dodatne informacije

Тежина 24,5 кг
Димензије 39 × 48 × 104 цм
Baza stolice (odaberi za prikaz cene)

Bela osnova sa metalnom bazom, Crna osnova sa crnom bazom

Baza

Metalna baza, Aluminijumska baza

Materijal tapacirunga

Premium štof

Mehanizmi

Multiblock tilt

Ostale pogodnosti

Ergonomski oblik sedišta i naslona, Udobni poliuretanski rukonasloni, Lumbalna potpora, Sedište podesivo po dubini

Rukonasloni

podesivi po visini, dubini i širini (3D)

Točkići

Gumeni točkići, PVC točkići

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

5 godina na mehanizme, 2 godine na materijal sedišta i naslona

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja