Radna stolica Bob Mesh

18.816 RSD

  • jednodelni sedište i naslon u mreži
  • rukonasloni kombinacija hrom i mreža
  • mehanizam za podizanje i ljuljanje (tilt)
  • hromirana konstrukcija
  • hrom baza
  • liftomat
  • Garancija 2 godine
Šifra proizvoda: SSR033 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Radna kancelarijska stolica Bob Mesh poseduje izdržljivu petokraku metalnu hromiranu bazu sa PVC zaštitom za središnji deo. Ova kancelarijska stolica opremljena je fiksnim hromiranim rukonaslonima sa presvlakom od eko-kože, postavljenim na optimalnu visinu prosečnog korisnika.

Model je urađen u mreži, što ga čini pogodnim za višečasovno sedenje i smanjuje znojenje korisnika u toplijim ambijentima.

Dodatne informacije

Težina 17 kg
Dimenzije 47 × 48 × 110-118 cm
Baza

Hromirana baza

Materijal tapacirunga

Mreža

Mehanizmi

Monoblock tilt

Rukonasloni

Hromirani, fiksni

Točkići

Gumeni točkići, PVC točkići

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

U ponudi imamo preko 300 modela različitih namena, a među njima i najkvalitetnije modele na svetu. Znamo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših stolica u istoj meri kao što smo i mi. Upravo iz ovog razloga dajemo garanciju od 24 meseca do čak 12 godina na pojedine modele. Trudimo se da što vernije prikažemo sve modele koje prodajemo na sajtu, ali ako kojim slučajem procenite da model koji ste kupili ne odgovara opisu i slikama sa našem sajtu, slobodno nam vratite robu u roku od 14 dana od datuma kupovine, a mi ćemo Vam vratiti novac. Iako ovu opciju nudimo našim kupcima kao vid sigurnosti prilikom kupovine, ponosni smo na činjenicu da do sada nismo imali ni jedan zahtev za povraćajem robe.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja