Radna stolica Ton A

58.577 RSD59.464 RSD

  • visoki naslon
  • plastični ram crni ili sivi
  • fiksni plastični rukonasloni
  • sedište i naslon u 3d mesh mreži
  • aluminijumska baza
  • tilt mehanizam
  • crna ili siva mreža
  • Garancija 5 godine

Prilagođavanje stolice

Ukoliko želite da izmenite neku od standardnih karakteristika stolice, označite željeni deo štikliranjem kvadratića:
(ostavite prazno ukoliko želite da zadržite standardne opcije modela)

Šifra proizvoda: Ton A Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Radna kancelarijska stolica Ton A odlikuje se crnim ili sivim jednodelnim ramom od kvalitetne plastike na kojoj se nalaze sedište i visoki naslon iz jednog dela izrađeni od crne ili sive mesh mreže, čime je omogućeno disanje oslonjenog dela tela korisnika pri dugotrajnom sedenju. Stolica poseduje fiksne plastične rukonaslone i kvalitetnu aluminijumsku bazu. Na stolici se nalazi robustni tilt mehanizam.

Dodatne informacije

Težina 18 kg
Dimenzije 47 × 52 × 118-128 cm
Baza

Aluminijumska baza

Materijal tapacirunga

Mreža

Mehanizmi

Monoblock tilt

Ostale pogodnosti

Naslon u mreži, Lumbalna potpora, Naslon za glavu

Rukonasloni

PVC, fiksni

Točkići

PVC točkići

Boja tapacirunga

crna, siva

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

U ponudi imamo preko 300 modela različitih namena, a među njima i najkvalitetnije modele na svetu. Znamo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših stolica u istoj meri kao što smo i mi. Upravo iz ovog razloga dajemo garanciju od 24 meseca do čak 12 godina na pojedine modele. Trudimo se da što vernije prikažemo sve modele koje prodajemo na sajtu, ali ako kojim slučajem procenite da model koji ste kupili ne odgovara opisu i slikama sa našem sajtu, slobodno nam vratite robu u roku od 14 dana od datuma kupovine, a mi ćemo Vam vratiti novac. Iako ovu opciju nudimo našim kupcima kao vid sigurnosti prilikom kupovine, ponosni smo na činjenicu da do sada nismo imali ni jedan zahtev za povraćajem robe.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja