Radna stolica Xenia Asyn CLX

19.320 RSD21.600 RSD

  • visoki, podesivi naslon Up & Down
  • podešavanje visine gasnim cilindrom
  • asinhro mehanizam
  • hromirani rukonasloni, PVC rukonasloni ili podesivi PU/PVC rukonasloni
  • hromirana baza
  • opterećenje: 120 kg
  • Garancija 2 godine

Odabir materijala i boje tapacirunga * 

Odaberite željenu boju i tapacirung stolice. Klikom na dugme Štof karta možete pogledati detaljan prikaz boja i materijala u našoj ponudi.
(Doplata za pojedine materijale je navedena u zagradi)

Šifra proizvoda: SSR003 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Radna kancelarijska stolica Xenia Asyn poseduje izdržljivu petokraku metalnu hromiranu bazu sa PVC zaštitom za središnji deo. Asinhroni mehanizam nudi maksimalnu prilagodljivost korisniku, čineći da se pri naslanjanju sedište i naslon mogu pokretati i menjati nagibe nezavisno jedno od drugog. Ova kancelarijska stolica stiže bez rukonaslona, ili opremljena jednostavnim, fiksnim PVC rukonaslonima sa hromiranom osnovom postavljenim na optimalnu visinu prosečnog korisnika.

Model kancelarijske stolice je presvučen kvalitetnim štofanim materijalom. Moguče je podešavati naslon po visini i prilagođavati ga individualnoj liniji položaja leđa korisnika.

Dodatne informacije

Težina 17 kg
Dimenzije 47 × 48 × 113-125 cm
Baza

Hromirana baza

Materijal tapacirunga

Premium štof, Eko-koža

Mehanizmi

Asinhro

Rukonasloni

PVC, Hromirani, fiksni

Točkići

Gumeni točkići, PVC točkići

Tip rukonaslona

Jack, Fritz, BR05

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

U ponudi imamo preko 300 modela različitih namena, a među njima i najkvalitetnije modele na svetu. Znamo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših stolica u istoj meri kao što smo i mi. Upravo iz ovog razloga dajemo garanciju od 24 meseca do čak 12 godina na pojedine modele. Trudimo se da što vernije prikažemo sve modele koje prodajemo na sajtu, ali ako kojim slučajem procenite da model koji ste kupili ne odgovara opisu i slikama sa našem sajtu, slobodno nam vratite robu u roku od 14 dana od datuma kupovine, a mi ćemo Vam vratiti novac. Iako ovu opciju nudimo našim kupcima kao vid sigurnosti prilikom kupovine, ponosni smo na činjenicu da do sada nismo imali ni jedan zahtev za povraćajem robe.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja