Radna stolica Sparta

56.676 RSD

  • podesivi mesh naslon za glavu
  • sinhroni mehanizam (3 pozicije)
  • aluminijumska baza
  • plastični rukonasloni podesivi po visini
  • podesiva lumbarna potpora
  • sedište u crnom štofu
  • naslon u crnoj mesh mreži
  • Garancija 5 godina
  • Besplatna isporuka

Nema na lageru

Opis

Radna kancelarijska stolica Sparta poseduje naslon u crnoj mesh mreži sa podesivim mesh naslonom za glavu, dok je sedište u crnom štofu. Ova radna stolica poseduje podesivu lumbarnu potprou koja se prilagođava željenoj visini oslonca korisnika, kao i rukonaslone sa mogućnošću podešavanja visine oslonca.

Sparta stolica ima kvalitetnu i izdržljivu petokraku bazu izrađenu od aluminijuma i sinhroni mehanizam sa mogućnošću zaključavanja u tri pozicije.

Dodatne informacije

Težina 21 kg
Dimenzije 46 × 48 × 122-130 cm
Baza

Aluminijumska baza

Materijal tapacirunga

Mreža, Mesh

Mehanizmi

Sinhroni

Ostale pogodnosti

Udobni poliuretanski rukonasloni, Naslon u mreži, Lumbalna potpora, Naslon za glavu

Rukonasloni

PVC, podesivi po visini

Točkići

PVC točkići

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

U ponudi imamo preko 300 modela različitih namena, a među njima i najkvalitetnije modele na svetu. Znamo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših stolica u istoj meri kao što smo i mi. Upravo iz ovog razloga dajemo garanciju od 24 meseca do čak 12 godina na pojedine modele. Trudimo se da što vernije prikažemo sve modele koje prodajemo na sajtu, ali ako kojim slučajem procenite da model koji ste kupili ne odgovara opisu i slikama sa našem sajtu, slobodno nam vratite robu u roku od 14 dana od datuma kupovine, a mi ćemo Vam vratiti novac. Iako ovu opciju nudimo našim kupcima kao vid sigurnosti prilikom kupovine, ponosni smo na činjenicu da do sada nismo imali ni jedan zahtev za povraćajem robe.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja