Akcija!

Radna stolica Setu

80.496 RSD

  • sedište i naslon mreža izrađena izjedna
  • ergonomična specijalna Lyris mreža koja se prilagođava korisniku
  • konstrukcija stolice plastična
  • podesiva po visini
  • kvalitetna metalna baza
  • pvc točkići
  • Garancija – 12 godina na elemente konstrukcije, 5 godina na pokretne delove, 2 godine na materijal sedišta i naslona

NAPOMENA Herman Miller modeli se ne isporučuju kurirskim službama, moguće je samo preuzimanje u salonu ili isporuka našim prevozom.

Šifra proizvoda: Setu Kategorije: , Oznaka:

Dodatne informacije

Težina 21 kg
Dimenzije 44 × 52 × 92-100 cm
Baza

Metalna baza

Materijal tapacirunga

Mreža

Mehanizmi

Monoblock tilt

Ostale pogodnosti

Ergonomski oblik sedišta i naslona, Naslon u mreži, Lumbalna potpora

Rukonasloni

PVC, fiksni

Točkići

Gumeni točkići, PVC točkići

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

U ponudi imamo preko 300 modela različitih namena, a među njima i najkvalitetnije modele na svetu. Znamo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših stolica u istoj meri kao što smo i mi. Upravo iz ovog razloga dajemo garanciju od 24 meseca do čak 12 godina na pojedine modele. Trudimo se da što vernije prikažemo sve modele koje prodajemo na sajtu, ali ako kojim slučajem procenite da model koji ste kupili ne odgovara opisu i slikama sa našem sajtu, slobodno nam vratite robu u roku od 14 dana od datuma kupovine, a mi ćemo Vam vratiti novac. Iako ovu opciju nudimo našim kupcima kao vid sigurnosti prilikom kupovine, ponosni smo na činjenicu da do sada nismo imali ni jedan zahtev za povraćajem robe.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja