Akcija!

Radna stolica Quarterback

53.136 RSD

  • „Similar“ mehanizam naslona
  • podešavanje otpora naslona
  • podesiva lumbarna podrška
  • sedušte podesivo po dubini
  • gasni lift mehanizam
  • plastična baza (aluminijumska baza uz doplatu)
  • rukonasloni podesivi po visini (3d rukonasloni uz doplatu)
  • naslon u gustoj mreži
  • tapacirano u štofu
  • Garancija 5 godine

Opis

Udobna, komforna, a ipak zadivljujuće lakoće – Sedus Quarterback radna stolica kombinuje bezvremeni dizajn sa savršenom ergonomičnošću. Rukonasloni usmereni ka napred upotpunjuju dinamički izraz linija stolice i dopunjuju utisak visoke komfornosti stolice. Kvalitet stolice se pokazuje i kroz primenu sofisticirane tehologije i mogućnosti individualnog podešavanja.

Quarterback je stolica visokog naslona, a stiže u velikom broju mogućih kombinacija boja, tako da je lako njome osvežiti bilo koji prostor, ili je prilagoditi Vašem ambijentu.

Dodatne informacije

Težina 22 kg
Dimenzije 45 × 47 × 100-113 cm
Baza

PVC baza, Aluminijumska baza

Materijal tapacirunga

Premium štof, Eko-koža, Mreža

Mehanizmi

Sinhroni

Ostale pogodnosti

Ergonomski oblik sedišta i naslona, Udobni poliuretanski rukonasloni, Lumbalna potpora, Sedište podesivo po dubini

Rukonasloni

podesivi po visini, dubini i širini (3D), podesivi po visini

Točkići

Gumeni točkići, PVC točkići

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

U ponudi imamo preko 300 modela različitih namena, a među njima i najkvalitetnije modele na svetu. Znamo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših stolica u istoj meri kao što smo i mi. Upravo iz ovog razloga dajemo garanciju od 24 meseca do čak 12 godina na pojedine modele. Trudimo se da što vernije prikažemo sve modele koje prodajemo na sajtu, ali ako kojim slučajem procenite da model koji ste kupili ne odgovara opisu i slikama sa našem sajtu, slobodno nam vratite robu u roku od 14 dana od datuma kupovine, a mi ćemo Vam vratiti novac. Iako ovu opciju nudimo našim kupcima kao vid sigurnosti prilikom kupovine, ponosni smo na činjenicu da do sada nismo imali ni jedan zahtev za povraćajem robe.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja