Radna stolica Q3

Od: 26.040 RSD

 • ekskluzivni dizajn
 • visoki mrežni naslon
 • sinhro mehanizam sa antishock funkcijom
 • podesivi rukonasloni po visini
 • podešavanje visine gasnim cilindrom
 • hromirana ili piramidalna baza
 • lumbalni podupirač
 • opterećenje: 120 kg
 • Garancija 2 godine
Product Quantity

Doplata za gumene točkiće umesto PVC točkića

1

Doplata za hromiranu metalnu bazu umesto PVC

 • širina baze - 640mm
 • otvor liftomata - 50mm
 • širina otvora za pinove točkića - 11mm
 • Garancija 2 godine
1

Materijal i boja premium tapacirunga * 

Odaberite željenu boju i tapacirung modela. Klikom na dugme Štof karta možete pogledati detaljan prikaz boja i materijala u našoj ponudi.

Prilagođavanje stolice

Ukoliko želite da izmenite neku od standardnih karakteristika stolice, označite željeni deo štikliranjem kvadratića:
(ostavite prazno ukoliko želite da zadržite standardne opcije modela)

Opis

Radna stolica Q3 poseduje standardnu petokraku PVC bazu. Asinhroni mehanizam nudi maksimalnu prilagodljivost korisniku, čineći da se pri naslanjanju sedište i naslon mogu pokretati i menjati nagibe nezavisno jedno od drugog, opremljena je podesivim hromiranim rukonaslonima sa poliuretanskom presvlakom i podesivošćuvisine rukonaslona. Model je presvučen kvalitetnim štofanim materijalom.

Naslon ove radne stolice urađen je u mreži, pružajući istovremeno udoban i čvrst oslonac i slobodu i prozračnost tokom višečasovne upotrebe.

Dodatne informacije

Težina 17 kg
Dimenzije 52 × 50 × 123-135 cm
Baza

Piramidalna baza, Hromirana baza

Materijal tapacirunga

Premium štof, Eko-koža, Mreža

Mehanizmi

Sinhroni

Ostale pogodnosti

Naslon u mreži, Lumbalna potpora

Rukonasloni

PVC, podesivi po visini

Točkići

Gumeni točkići, PVC točkići

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

U ponudi imamo preko 300 modela različitih namena, a među njima i najkvalitetnije modele na svetu. Znamo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših stolica u istoj meri kao što smo i mi. Upravo iz ovog razloga dajemo garanciju od 24 meseca do čak 12 godina na pojedine modele. Trudimo se da što vernije prikažemo sve modele koje prodajemo na sajtu, ali ako kojim slučajem procenite da model koji ste kupili ne odgovara opisu i slikama sa našem sajtu, slobodno nam vratite robu u roku od 14 dana od datuma kupovine, a mi ćemo Vam vratiti novac. Iako ovu opciju nudimo našim kupcima kao vid sigurnosti prilikom kupovine, ponosni smo na činjenicu da do sada nismo imali ni jedan zahtev za povraćajem robe.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja