Radna stolica H Mesh

101.851 RSD

Vanserijski komfor, jednostavna podešavanja i jedinstven stil – po najboljoj ceni. Radna ergonomska stolica za one koji očekuju udobnost tokom celodnevne upotrebe. Ergohuman zahvaljujući mnogobrojnim podešavanja može da se prilagodi ljudima različitih oblika tela.
Osnovne karakteristike:

  • potpuno ergonomski dizajn
  • sedište i naslon u mreži
  • podesivi nasloni za glavu
  • mrežasti naslon podesiv po visini
  • ergo naslon za lumbalni deo
  • podešavanje dubine sedišta
  • sinhro mehanizam sa anti-shock funkcijom
  • aluminijumska baza
  • gumeni točkići

Опис

Radna stolica Ergohuman poseduje aluminijumsku petokraku bazu visoke izdržljivosti, koja pospešuje stabilnost stolice. Sinhro mehanizam nudi vam udobnost i komfor pri radu, čineći da se pri naslanjanju sedište i naslon sinhronizovano kreću, pri čemu je centar ravnoteže bliži zadnjem delu sedišta, odnosno odiže se prednji deo sedišta.

Ova radna stolica opremljena je aluminijumskim rukonaslonima sa presvlakom od poliuretana, koji su u potpunosti podesivi u sve tri dimenzije. Model je urađen u mreži, što ga čini pogodnim za višečasovno sedenje i smanjuje znojenje korisnika u toplijim ambijentima. Sedište ovog modela podesivo je po dubini, odnosno prilagodivo je visini i dužini nogu korisnika.

Naslon stolice urađen je u mreži, pružajući istovremeno udoban i čvrst oslonac i slobodu i prozračnost tokom višečasovne upotrebe.Lumbalni podupirač na naslonu nudi čvrst i preko potreban oslonac na najbitnijem delu leđa koji trpi najveće opterećenje pri sedenju. Ovaj model na naslonu ima i podesivi naslon za glavu, zarad postizanja što boljeg i ravnomernijeg rasterećivanja kičme korisnika.

Možete i pročitati naš post sa savetom za odabir odgovarjuće kancelarijske stolice.

O stolici Ergohuman

Raynor Ergohuman stolice nude sve mogućnosti podešavanja koje očekujete od najkvalitetnije,ergonomski dizajnirane stolice. Specijalne funkcionalnosti uključuju:

mogućnost pivotiranja rukonaslona ka unutra i napolje kako bi mogli da pružaju potporu podlakticama kada Vam je ona potrebna
naslon za glavu koji se podešava gore-dole kako bi bio potpora Vašem vratu, posebno u položajima većeg nagiba
jedinstvena lumbalna potpora za donji deo Vaših leđa

Podešavanje nagiba naslona sa zaključavanjem pozicija

Podešavanje ugla nagiba omogućava veliki opseg držanja prilikom rada – od sedenja u potpuno uspravnom položaju, pa do potuno zavaljenog položaja, što u kombinaciji sa podešavanjem tenzje kontra tega dolazi kao standardna funkcionalnost stolice Ergohuman. Dodatak zaključavanja pozicije omogućava korisnicima više fiksiranih pozicija za sedenje. Da bismo Unlock the tilt lock lever to recline back in your chair or quickly lock the Ergohuman’s back in one of the fixed positions, including upright.

Back Height Adjustment

Raise or lower the back height to support the lumbar (lower back) region of your spine.

Synchro-tilt

Synchro-tilt mechanisms allow for the backrest and seat to tilt in unison, opening up a user’s posture between the spine and hips as they recline. The seat back adjusts in proportion to the seat in a 2:1 ratio as a user reclines.

Tension Control

This control ensures that the Ergohuman tilts back comfortably (not too fast or too slow) when you want to recline.

Seat Depth Adjustment

This feature allows you to change the depth of the seat to accommodate your leg length, keeping your back in contact with the backrest while avoiding pressure behind your knees.

Seat Height Adjustment

A pneumatic height-adjustable cylinder allows you to raise or lower the seat height on your Ergohuman Chair so your feet can rest flat on the floor. This allows the Ergohuman to accommodate individuals of all different heights; The Ergohuman is most comfortable for people above 5’2″ and below 6’2″.

Arm Height Adjustment

The adjustable Ergohuman arms raise or lower so your forearms rest comfortably while typing at a computer and working at your desk.

Opširnije o stolici možete pogledati i na stranici proizvođača.

Dodatne informacije

Тежина 34 кг
Димензије 49 × 52 × 118-127 цм

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

25 meseci

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja