Radna stolica Entry SW

Od: 11.035 RSD

  • visoki mrežasti naslon u crnoj boji razvučen preko hromiranog rama
  • sedište tapacirano crnim štofom
  • rukonasloni hromirani sa gornjom PVC oblogom
  • tilt mehanizam
  • PVC baza
  • PVC točkići
  • Garancija 2 godine
Product Quantity

Doplata za gumene točkiće umesto PVC točkića

1

Prilagođavanje stolice

Ukoliko želite da izmenite neku od standardnih karakteristika stolice, označite željeni deo štikliranjem kvadratića:
(ostavite prazno ukoliko želite da zadržite standardne opcije modela)

Nema na lageru

Šifra proizvoda: EntrySW Kategorija: Oznaka:

Opis

Radna kancelarijska stolica Entry SW poseduje izdržljivu petokraku PVC bazu. Monoblok mehanizam nudi masivnu, pouzdanu podlogu za sigurno i komforno sedenje, sa tilt mehanizmom podesive otpornosti pri naslanjanju. Ova radna stolica opremljena je fiksnim hromiranim rukonaslonima sa presvlakom od PVC-a, postavljenim na optimalnu visinu prosečnog korisnika.

Model je presvučen u kvalitetnom crnom štofui. Naslon kancelarijske stolice urađen je u mreži, pružajući istovremeno udoban i čvrst oslonac i slobodu i prozračnost tokom višečasovne upotrebe. Podešavanje visine stolice obavlja se klasičnim gas lift mehanizmom.

Dodatne informacije

Težina 15 kg
Dimenzije 50 × 47 × 110-120 cm
Ostale pogodnosti

Naslon u mreži

Rukonasloni

PVC, Hromirani, fiksni

Materijal tapacirunga

Premium štof, Standard štof, Eko-koža, Mikrofiber

Baza

PVC baza

Točkići

PVC točkići

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

U ponudi imamo preko 300 modela različitih namena, a među njima i najkvalitetnije modele na svetu. Znamo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših stolica u istoj meri kao što smo i mi. Upravo iz ovog razloga dajemo garanciju od 24 meseca do čak 12 godina na pojedine modele. Trudimo se da što vernije prikažemo sve modele koje prodajemo na sajtu, ali ako kojim slučajem procenite da model koji ste kupili ne odgovara opisu i slikama sa našem sajtu, slobodno nam vratite robu u roku od 14 dana od datuma kupovine, a mi ćemo Vam vratiti novac. Iako ovu opciju nudimo našim kupcima kao vid sigurnosti prilikom kupovine, ponosni smo na činjenicu da do sada nismo imali ni jedan zahtev za povraćajem robe.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja