Radna stolica Boston 918 Net

Od: 22.620 RSD

  • ekskluzivni dizajn mrežasti naslon
  • podešavanje visine gasnim cilindrom
  • sinhro mehanizam
  • plastična baza
  • opterećenje: 120 kg
  • Garancija 2 godine
Product Quantity

Doplata za hromiranu bazu umesto PVC baze

1

Doplata za gumene točkiće umesto PVC točkića

1
Šifra proizvoda: Boston 918 Net Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Radna stolica Boston H poseduje jednostavnu petokraku PVC bazu. Sinhro mehanizam nudi vam udobnost i komfor pri radu, čineći da se pri naslanjanju sedište i naslon sinhronizovano kreću, pri čemu je centar ravnoteže bliži zadnjem delu sedišta, odnosno odiže se prednji deo sedišta.

Ova radna stolica opremljena je podesivim hromiranim rukonaslonima sa PVC presvlakom i podesivošću visine rukonaslona. Sedište ovog modela urađeno je u mreži i podesivo je po dubini, odnosno prilagodivo je visini i dužini nogu korisnika.

Moguče je podešavati naslon po visini i prilagođavati ga individualnoj liniji položaja leđa korisnika. Model je presvučen kvalitetnim štofanim materijalom. Podešavanje visine stolice obavlja se klasičnim gas lift mehanizmom.

Dodatne informacije

Težina 17 kg
Dimenzije 45 × 47 × 100-113 cm
Baza

PVC baza, Hromirana baza

Materijal tapacirunga

Premium štof, Eko-koža, Mreža

Mehanizmi

Sinhroni

Ostale pogodnosti

Naslon u mreži

Rukonasloni

PVC, podesivi po visini

Točkići

Gumeni točkići, PVC točkići

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

U ponudi imamo preko 300 modela različitih namena, a među njima i najkvalitetnije modele na svetu. Znamo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših stolica u istoj meri kao što smo i mi. Upravo iz ovog razloga dajemo garanciju od 24 meseca do čak 12 godina na pojedine modele. Trudimo se da što vernije prikažemo sve modele koje prodajemo na sajtu, ali ako kojim slučajem procenite da model koji ste kupili ne odgovara opisu i slikama sa našem sajtu, slobodno nam vratite robu u roku od 14 dana od datuma kupovine, a mi ćemo Vam vratiti novac. Iako ovu opciju nudimo našim kupcima kao vid sigurnosti prilikom kupovine, ponosni smo na činjenicu da do sada nismo imali ni jedan zahtev za povraćajem robe.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja