Radna stolica Boston 627 Alu

  Od: 28.680 RSD

  • ekskluzivni dizajn
  • U&D podešavanje visine naslona
  • podesivi rukonaslon po visini
  • podešavanje dubine sedišta
  • podešavanje visine gasnim cilindrom
  • sinhro mehanizam
  • aluminijumska baza
  • opterećenje: 120 kg
  • Garancija 2 godine
  Product Quantity

  Doplata za gumene točkiće umesto PVC točkića

  1

  Opis

  Radna stolica Boston 627 Alu poseduje aluminijumsku petokraku bazu visoke izdržljivosti, koja pospešuje stabilnost stolice. Sinhro mehanizam nudi vam udobnost i komfor pri radu, čineći da se pri naslanjanju sedište i naslon sinhronizovano kreću, pri čemu je centar ravnoteže bliži zadnjem delu sedišta, odnosno odiže se prednji deo sedišta.

  Ova kancelarijska stolica opremljena je podesivim hromiranim rukonaslonima sa poliuretanskom presvlakom i podesivošćuvisine rukonaslona. Model je presvučen u kvalitetnoj eko-koži.

  Dodatne informacije

  Težina 19 kg
  Dimenzije 48 × 48 × 102-113 cm
  Baza

  Aluminijumska baza

  Materijal tapacirunga

  Premium štof, Eko-koža

  Mehanizmi

  Sinhroni

  Ostale pogodnosti

  Udobni poliuretanski rukonasloni, Sedište podesivo po dubini

  Rukonasloni

  podesivi po visini

  Točkići

  Gumeni točkići, PVC točkići

  Doplata za gumene točkiće umesto PVC točkića

  Težina 1 kg

  Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana. U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 5-10 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

  Načini plaćanja za fizička lica

  Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

  Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

  Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

  U ponudi imamo preko 300 modela različitih namena, a među njima i najkvalitetnije modele na svetu. Znamo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših stolica u istoj meri kao što smo i mi. Upravo iz ovog razloga dajemo garanciju od 24 meseca do čak 12 godina na pojedine modele. Trudimo se da što vernije prikažemo sve modele koje prodajemo na sajtu, ali ako kojim slučajem procenite da model koji ste kupili ne odgovara opisu i slikama sa našem sajtu, slobodno nam vratite robu u roku od 14 dana od datuma kupovine, a mi ćemo Vam vratiti novac. Iako ovu opciju nudimo našim kupcima kao vid sigurnosti prilikom kupovine, ponosni smo na činjenicu da do sada nismo imali ni jedan zahtev za povraćajem robe.

  ×

  Cart

  Standardni dezeni nameštaja