Radna stolica 1580 Syn Gala Net

Od: 17.880 RSD

  • mrežasti naslon u metalnom okviru
  • sinhro mehanizam
  • podešavanje visine gasnim cilindrom
  • plastična baza
  • opterećenje: 120 kg
  • Garancija 2 godine
Product Quantity

Doplata za gumene točkiće umesto PVC točkića

1

Doplata za mekane podesive rukonaslone BR06

1
Šifra proizvoda: Syn Gala Net Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Radna kancelarijska stolica Syn Gala Net poseduje izdržljivu petokraku metalnu hromiranu bazu sa PVC zaštitom za središnji deo. Sinhro mehanizam nudi vam udobnost i komfor pri radu, čineći da se pri naslanjanju sedište i naslon sinhronizovano kreću, pri čemu je centar ravnoteže bliži zadnjem delu sedišta, odnosno odiže se prednji deo sedišta.

Model kancelarijske stolice  je presvučen kvalitetnim štofanim materijalom. Naslon stolice urađen je u mreži, pružajući istovremeno udoban i čvrst oslonac i slobodu i prozračnost tokom višečasovne upotrebe.Lumbalni podupirač na naslonu nudi čvrst i preko potreban oslonac na najbitnijem delu leđa koji trpi najveće opterećenje pri sedenju.

Dodatne informacije

Težina 19 kg
Dimenzije 46 × 50 × 102-111 cm
Baza

PVC baza

Materijal tapacirunga

Premium štof, Eko-koža

Mehanizmi

Sinhroni

Ostale pogodnosti

Naslon u mreži, Lumbalna potpora

Točkići

Gumeni točkići, PVC točkići

Doplata za gumene točkiće umesto PVC točkića

Težina 1 kg

Doplata za mekane podesive rukonaslone BR06

Težina 2.5 kg

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana. U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 5-10 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

U ponudi imamo preko 300 modela različitih namena, a među njima i najkvalitetnije modele na svetu. Znamo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših stolica u istoj meri kao što smo i mi. Upravo iz ovog razloga dajemo garanciju od 24 meseca do čak 12 godina na pojedine modele. Trudimo se da što vernije prikažemo sve modele koje prodajemo na sajtu, ali ako kojim slučajem procenite da model koji ste kupili ne odgovara opisu i slikama sa našem sajtu, slobodno nam vratite robu u roku od 14 dana od datuma kupovine, a mi ćemo Vam vratiti novac. Iako ovu opciju nudimo našim kupcima kao vid sigurnosti prilikom kupovine, ponosni smo na činjenicu da do sada nismo imali ni jedan zahtev za povraćajem robe.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja