Акција!

Radna stolica Aeron

153.792 RSD184.176 RSD

  • sedište i naslon urađeni od specijale mreže
  • podesivi rukonasloni
  • potpun ergonomski dizajn
  • sedište i naslon prilagodivi korisniku
  • aluminijumska baza
  • ekološki dizajn – 94% reciklabilni materijali

NAPOMENA Herman Miller modeli se ne isporučuju kurirskim službama, moguće je samo preuzimanje u salonu ili isporuka našim prevozom.

Опис

Premium stolica Aeron je verovatno najpoznatija stolica na svetu. Jedina je radna stolica koja se našla u stalnoj postavci Njujorškog Muzeja moderne umetnosti, jednog od najuticajnijih muzeja na svetu. I pored svog atraktivnog izgleda, ono što je prva asocijacija kada se spomene Aeron ili proizvođač Herman Miller su funkcionalnost i udobnost na najvišem nivou. Aeron stolica se lako prilagođava svakom korisniku, bez obzira na oblik tela i položaj u kome se sedi. Uz to, Aeron stolice se prave od 94% materijala pogodnih za reciklažu, tako da su i pored svoje crne boje „zelene“

Dodatne informacije

Тежина 24,5 кг
Димензије 54 × 38 × 104-112 цм
Baza stolice (odaberi za prikaz cene)

Grafitna metalna baza, Karbonska baza, Mineralna baza

Materijal tapacirunga

Mesh

Mehanizmi

Multiblock tilt

Ostale pogodnosti

Ergonomski oblik sedišta i naslona, Udobni poliuretanski rukonasloni, Naslon u mreži, Lumbalna potpora, Sedište podesivo po dubini

Rukonasloni

podesivi po visini, dubini i širini (3D), podesivi po visini

Točkići

Gumeni točkići, PVC točkići

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

5 godina na mehanizme, 2 godine na materijal sedišta i naslona

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja