Radna fotelja Vitellius

46.560 RSD

Proizvod trenutno nije na stanju

  • visoki naslon sa naslonom za glavu
  • podesivi rukonasloni sa mekom površinom
  • aluminijumska baza
  • multiblok mehanizam
  • liftomat
  • tapacirana u koži
  • opterećenje: 145 kg
  • Garancija 2 godine

Nema na lageru

Šifra proizvoda: PFR011 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Radna fotelja Vitellius poseduje aluminijumsku petokraku bazu visoke izdržljivosti, koja pospešuje stabilnost stolice. Multiblok mehanizam nudi masivnu, pouzdanu podlogu za komforno i sedenje, sa tilt mehanizmom podesive otpornosti i više mogućih fiksnih položaja za maksimalni nagib pri naslanjanju. opremljena je podesivim aluminijumskim rukonaslonima sa poliuretanskom presvlakom i podesivošću visine rukonaslona. Model je presvučen u kvalitetnoj eko-koži.

Ovaj model radne fotelje ima fiksirani naslon za glavu, zarad postizanja što boljeg i ravnomernijeg oslonca za telo korisnika. Gumeni točkići montirani na zvezdu nude bolje prijanjanje podlozi i sprečavaju grebanje parketa i drugih tvrdih podloga.

Dodatne informacije

Težina 23 kg
Dimenzije 48 × 51 × 125 cm
Baza

Aluminijumska baza

Materijal tapacirunga

Koža

Mehanizmi

Multiblock tilt

Ostale pogodnosti

Naslon za glavu

Točkići

Gumeni točkići

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

U ponudi imamo preko 300 modela različitih namena, a među njima i najkvalitetnije modele na svetu. Znamo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših stolica u istoj meri kao što smo i mi. Upravo iz ovog razloga dajemo garanciju od 24 meseca do čak 12 godina na pojedine modele. Trudimo se da što vernije prikažemo sve modele koje prodajemo na sajtu, ali ako kojim slučajem procenite da model koji ste kupili ne odgovara opisu i slikama sa našem sajtu, slobodno nam vratite robu u roku od 14 dana od datuma kupovine, a mi ćemo Vam vratiti novac. Iako ovu opciju nudimo našim kupcima kao vid sigurnosti prilikom kupovine, ponosni smo na činjenicu da do sada nismo imali ni jedan zahtev za povraćajem robe.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja