Radna fotelja Luxury

77.822 RSD

  • fiksni aluminijumski rukonasloni sa poliuretanskim osloncem za ruke
  • aluminijumska baza
  • multiblok mehanizam (5 pozicija)
  • crna ili bela koža
Шифра производа: Luxury Категорија: Ознака:

Опис

Radna kancelarijska fotelja Luxury poseduje visoki naslon i sedište tapacirane u crnoj ili beloj pravoj koži. Ova kancelarijska fotelja ima kvalitetnu aluminijumsku bazu i fiksne aluminijumske rukonaslone. Na fotelji se nalazi multiblok mehanizam koji poseduje mogućnost zaključavanja nagiba stolice u više pozicija.

Dodatne informacije

Тежина 23 кг
Baza

Aluminijumska baza

Materijal tapacirunga

Koža

Mehanizmi

Multiblock tilt

Točkići

Gumeni točkići, PVC točkići

Boja tapacirunga

crna, bela

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

25 meseci

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja