Laboratorijska stolica Nor Ring Asyn

Od: 26.520 RSD

  • sedište i naslon od poliuretana
  • hromirana baza
  • hromirani prsten naslon za noge
  • asinhroni mehanizam
  • Garancija 2 godine

Doplata za fiksne PVC stopice umesto PVC točkića

Doplata za gumene točkiće umesto PVC točkića

Šifra proizvoda: PSL009b Kategorija: Oznake: ,

Opis

Laboratorijska stolica Nor Ring Asyn poseduje izdržljivu petokraku metalnu hromiranu bazu.Sinhro mehanizam nudi vam udobnost i komfor pri radu, čineći da se pri naslanjanju sedište i naslon sinhronizovano kreću, pri čemu je centar ravnoteže bliži zadnjem delu sedišta, odnosno odiže se prednji deo sedišta.

Sedište i naslon ovog modela izrađeni su od kvalitetnog poliuretana, što ga čini lakim za održavanje.Odlivak sedišta ima ergonomski oblik koji obezbeđuje što ravnomernije opterećenje leđa i minimalno naprezanje nogu pri sedenju. Ergonomski oblik naslona prilagođen je da optimalno prati konture leđa prosečnog korisnika i time ravnomernije rasterećuje kičmu pri sedenju. Iznad baze nalazi se metalni prsten koji pruža stabilan i čvrst oslonac za noge.

Dodatne informacije

Težina 12 kg
Baza

Hromirana baza

Mehanizmi

Permanent kontakt

Ostale pogodnosti

Ergonomski oblik sedišta i naslona, Prsten oslonac za noge

Točkići

Gumeni točkići, PVC fiksne stopice, PVC točkići

Rok isporuke zavisi od dostupnosti antistatičkih sedišta, ukoliko su na stanju, rok izrade je oko 15 radnih dana. Kada se čekaju da stignu iz uvoza, rok je oko 45 radnih dana.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

U ponudi imamo preko 300 modela različitih namena, a među njima i najkvalitetnije modele na svetu. Znamo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših stolica u istoj meri kao što smo i mi. Upravo iz ovog razloga dajemo garanciju od 24 meseca do čak 12 godina na pojedine modele. Trudimo se da što vernije prikažemo sve modele koje prodajemo na sajtu, ali ako kojim slučajem procenite da model koji ste kupili ne odgovara opisu i slikama sa našem sajtu, slobodno nam vratite robu u roku od 14 dana od datuma kupovine, a mi ćemo Vam vratiti novac. Iako ovu opciju nudimo našim kupcima kao vid sigurnosti prilikom kupovine, ponosni smo na činjenicu da do sada nismo imali ni jedan zahtev za povraćajem robe.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja