Laboratorijska stolica Doc Ergo Ring

22.440 RSD

  • Ergonomsko sedište i naslon
  • tapacirano u specijalnom antistatičkom materijalu
  • hromirani prsten naslon za noge
  • hromirana baza sa fiksnim stopicama
  • Garancija 2 godine

Dozvoljeno naručivanje i kada se čeka isporuka

Šifra proizvoda: PSL008c Kategorije: , Oznaka:

Opis

Laboratorijska stolica Doc Ergo poseduje izdržljivu petokraku metalnu hromiranu bazu.Pemanent kontakt mehanizam predstavlja ekonomično rešenje za sve korisnike kojima je jednostavnost i svedenost stolice bitniji od naprednih funkcionalnosti.

Sedište i naslon ovog modela izrađeni su od kvalitetnog antistatičkog materijala. Odlivak sedišta ima ergonomski oblik koji obezbeđuje što ravnomernije opterećenje leđa i minimalno naprezanje nogu pri sedenju.

Ergonomski oblik naslona prilagođen je da optimalno prati konture leđa prosečnog korisnika i time ravnomernije rasterećuje kičmu pri sedenju. Podešavanje visine stolice obavlja se klasičnim gas lift mehanizmom. Iznad baze nalazi se metalni prsten koji pruža stabilan i čvrst oslonac za noge.

Antislip stopice nude obezbeđenje od proklizavanja na svim vrstama podloga, kao i smanjivanje mogućnosti grebanja podloge.

Dodatne informacije

Težina 12 kg
Baza

Hromirana baza

Mehanizmi

Permanent kontakt

Ostale pogodnosti

Ergonomski oblik sedišta i naslona, Prsten oslonac za noge

Točkići

PVC fiksne stopice

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

U ponudi imamo preko 300 modela različitih namena, a među njima i najkvalitetnije modele na svetu. Znamo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših stolica u istoj meri kao što smo i mi. Upravo iz ovog razloga dajemo garanciju od 24 meseca do čak 12 godina na pojedine modele. Trudimo se da što vernije prikažemo sve modele koje prodajemo na sajtu, ali ako kojim slučajem procenite da model koji ste kupili ne odgovara opisu i slikama sa našem sajtu, slobodno nam vratite robu u roku od 14 dana od datuma kupovine, a mi ćemo Vam vratiti novac. Iako ovu opciju nudimo našim kupcima kao vid sigurnosti prilikom kupovine, ponosni smo na činjenicu da do sada nismo imali ni jedan zahtev za povraćajem robe.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja