Laboratorijska stolica 1030 Zon Wood Cr Ring

Od: 9.240 RSD

  • kružno sedište od šper ploče
  • bez naslona
  • podešavanje visine gasnim cilindrom
  • hromirana baza
  • metalni naslon za noge u obliku prstena
  • opterećenje: 120 kg
  • Garancija 2 godine

Doplata za fiksne PVC stopice umesto PVC točkića

Doplata za gumene točkiće umesto PVC točkića

Šifra proizvoda: SSL102 Kategorija: Oznaka:

Opis

Laboratorijska stolica Zon Wood Cr Ring poseduje standardnu petokraku hromiranu bazu. Pemanent kontakt mehanizam predstavlja ekonomično rešenje za sve korisnike kojima je jednostavnost i svedenost stolice bitniji od naprednih funkcionalnosti.

Podešavanje visine stolice obavlja se klasičnim gas lift mehanizmom. Drveno sedište nudi visoku izdržljivost i veoma je praktično za održavanje. Ova laboratorijska stolica poseduje naslon za noge u obliku prstena, čime se postiže veća visina sedenja, čineći je pogodnom za lekarske ordinacije i laboratorije sa visokim radnim površinama.

Dodatne informacije

Težina 11 kg
Baza

Hromirana baza

Mehanizmi

Permanent kontakt

Ostale pogodnosti

Prsten oslonac za noge

Točkići

Gumeni točkići, PVC fiksne stopice, PVC točkići

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

U ponudi imamo preko 300 modela različitih namena, a među njima i najkvalitetnije modele na svetu. Znamo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših stolica u istoj meri kao što smo i mi. Upravo iz ovog razloga dajemo garanciju od 24 meseca do čak 12 godina na pojedine modele. Trudimo se da što vernije prikažemo sve modele koje prodajemo na sajtu, ali ako kojim slučajem procenite da model koji ste kupili ne odgovara opisu i slikama sa našem sajtu, slobodno nam vratite robu u roku od 14 dana od datuma kupovine, a mi ćemo Vam vratiti novac. Iako ovu opciju nudimo našim kupcima kao vid sigurnosti prilikom kupovine, ponosni smo na činjenicu da do sada nismo imali ni jedan zahtev za povraćajem robe.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja