Laboratorijska stolica 1030 Zon Tap

Od: 6.840 RSD

  • kružno sedište od šper ploče tapacirano eko-kožom
  • bez naslona
  • podešavanje visine gasnim cilindrom
  • plastična baza
  • opterećenje: 120 kg
  • Garancija 2 godine

Doplata za fiksne PVC stopice umesto PVC točkića

Doplata za gumene točkiće umesto PVC točkića

Šifra proizvoda: ESL007 Kategorija: Oznaka:

Opis

Laboratorijska stolica Zon Tap poseduje standardnu petokraku PVC bazu. Pemanent kontakt mehanizam predstavlja ekonomično rešenje za sve korisnike kojima je jednostavnost i svedenost stolice bitniji od naprednih funkcionalnosti.

Model je presvučen u kvalitetnoj eko-koži. Podešavanje visine industrijkske stolice obavlja se klasičnim gas lift mehanizmom.

Dodatne informacije

Težina 4,5 kg
Baza

PVC baza, Hromirana baza

Materijal tapacirunga

Eko-koža

Mehanizmi

Permanent kontakt

Točkići

Gumeni točkići, PVC fiksne stopice, PVC točkići

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

U ponudi imamo preko 300 modela različitih namena, a među njima i najkvalitetnije modele na svetu. Znamo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših stolica u istoj meri kao što smo i mi. Upravo iz ovog razloga dajemo garanciju od 24 meseca do čak 12 godina na pojedine modele. Trudimo se da što vernije prikažemo sve modele koje prodajemo na sajtu, ali ako kojim slučajem procenite da model koji ste kupili ne odgovara opisu i slikama sa našem sajtu, slobodno nam vratite robu u roku od 14 dana od datuma kupovine, a mi ćemo Vam vratiti novac. Iako ovu opciju nudimo našim kupcima kao vid sigurnosti prilikom kupovine, ponosni smo na činjenicu da do sada nismo imali ni jedan zahtev za povraćajem robe.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja