Seat & Table

32.426 RSD

  • hromirana konstrukcija sa zaštitnim delom za ruke
  • sedište i naslon stolice/gornja i prednja površina stola izrađeni od kvalitene plastike u crnoj ili beloj boji
  • opcija šper/tapacirana
  • mehanizam u naslonu pomoću kog se na jednostavan način stolica pretvara u sto
  • mogućnost slaganja jedne u drugu do 12 komada
Šifra proizvoda: SK051 Kategorija:

Opis

Seattable je ultimativno rešenje za multifunkcionalne prostore. Udobna stolica i sto u jednom komadu nameštaja, zahvaljujući diskretnoj ručki na poleđini, Seattable može biti transformisan iz stolice u sto za samo 1 sekundu! Samo jedan glatki pokret rukom Vam daje mogućnost da odlučite koliko stolica a koliko stolova Vam je potrebno. Cela sala može biti rearanžirana za nekoliko minuta bez iznošenja i unošenja dodatnog nameštaja.

FLEKSIBILNOST
Seattable doprinosi skraćenju vremena sređivanju i razmeštaju Vaših prostorija. Specifičnost svakog pojedinačnog događaja će odrediti koliko ćete stolica a koliko stolova koristiti. Više nećete morati unositi i iznositi nameštaj svakog puta kada budete imali potrebe za rearanžiranjem Vašeg prostora.

UŠTEDA PROSTORA
Mogućnost slaganja na laka pokretna kolica, čini još lakšim kompletno čišćenje cele prostorije oslobađajući mesto kada je potrebno. Više Vam neće biti potreban dodatni prostor za rasklanjanje stolova i stolica.

UDOBNOST
Čistih je i jednostavnih linija, komforne ergonomske forme. Velika praktična radna ploča i izdašno sedište osiguravaju komfort čak i kod dužeg perioda upotrebe. Ram je dizajniran tako da dozvoljava da stolica bude postavljena udobno blizu stola, što doprinosi i ištedi prostora.

KVALITET
Proizveden po najvišim standardima kvaliteta, Seattable je dizajniran i izrađen sa posebnom pažnjom za detalje. Sertifikati ANSI/BIFMA (USA), LGA (Germany) and JIS (Japan) garantuju kvalitet i sigurnost korišćenja proizvoda.

PRILAGODLJIVOST
Seattable je dostupan u više boja, materijala i opcija tapacira, što omogućava prilagođavanje praktično bilo kom okruženju kao što su univerziteti, konferencijske sale, institucije, biblioteke, muzeji, hoteli, bolnice itd.

KOLICA
Mogućnost slaganja Seattable stolica na lagana pokretna kolica, čini još lakšim rasklanjanje i prostorije i oslobođavanje dodatnog prostora kada je to potrebno. Dodatni prostor za skladištenje stolova i stolica Vam više neće biti potrebno. Nosivost jednih kolica je za max 12 kom. Pored olakšanog slaganja i premeštanja po prostoriji, ona mogu biti korišćena i kao baza za projektore.

Dodatne informacije

Dimenzije 70 × 62 × 87 cm

Ukoliko se poručena roba nalazi na našem lageru, standardan rok isporuke je 3-5 radnih dana.

U slučaju da poručenu robu nemamo na lageru, rok isporuke je 8-25 radnih dana. Ovi rokovi vararaju u zavisnosti od opterećenja naše proizvodnje, budući da se bavimo i veleprodajom. Navedeni rokovi se ne odnose na uvozne modele, i za njih se određuju posebni rokovi isporuke.

Načini plaćanja za fizička lica

Ukoliko porudžbinu na našem sajtu vršite kao fizičko lice, plaćanje možete izvršiti pouzećem, odnosno gotovinski prilikom preuzimanja robe. Robu je moguće preuzeti i direktno u našem izložbenom salonu ili magacinu, ali je u tom slučaju potrebno da nam to prethodno napomenete.

Načini plaćanja za pravna lica – preduzeća

Pravna lica porudžbine plaćaju direknom uplatom na žiro račun naše firme. Plaćanje se vrši na osnovu predračuna koje ćete dobiti na e-mail po kompletiranom poručivanju na našem sajtu.

U ponudi imamo preko 300 modela različitih namena, a među njima i najkvalitetnije modele na svetu. Znamo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših stolica u istoj meri kao što smo i mi. Upravo iz ovog razloga dajemo garanciju od 24 meseca do čak 12 godina na pojedine modele. Trudimo se da što vernije prikažemo sve modele koje prodajemo na sajtu, ali ako kojim slučajem procenite da model koji ste kupili ne odgovara opisu i slikama sa našem sajtu, slobodno nam vratite robu u roku od 14 dana od datuma kupovine, a mi ćemo Vam vratiti novac. Iako ovu opciju nudimo našim kupcima kao vid sigurnosti prilikom kupovine, ponosni smo na činjenicu da do sada nismo imali ni jedan zahtev za povraćajem robe.

×

Cart

Standardni dezeni nameštaja